Nyhedsbrev

Piercing aftercare

Sete varer

Nyheder

Mest solgte

Information

RSS feed

Intet RSS feed tilføjet

Isotonisk Saltvand - Green Leaf™ 100ml.

KS40

Ny vare

Green Leaf™ Isotonisk Saltvand

En af de bedste ting, du kan gøre for alle irriterede, hævede eller piercinger under heling, er behandling med isotonisk saltvand. En lun og mild isotonisk opløsning plejer, renser, og tillader at cellerne fornys hurtigere.

BEMÆRK! der er 100 ml. i denne XL flaske!

OBS! Sendes som B-post. for at holde fragt omkostningerne nede. ;-)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

kr. 69,00 inkl. moms

Yderligere information

Green Leaf™ Isotonisk Saltvand

En af de bedste ting, du kan gøre for alle irriterede, hævede eller piercinger under heling, er behandling med isotonisk saltvand. En lun og mild isotonisk opløsning plejer, renser, og hjælper med til at cellerne fornys.

Isotonisk Saltvand holder dine celler godt hydreret og mindsker derved rødmen, vædskende pus og at gammel afstødt hud ophobes i såret. Dette reducerer skorpedannelse og hjælper med at forhindre lommer af fanget stof, der kan skabe grimme hævelser. Hvis dette snavs ikke fjernes, kan det hæmme heling af din piercing. Det lune vand åbner også kapillærer og stimulerer blodgennemstrømning, som transporterer oxygen til områder, hvilket også fremmer heling.


Dette er ikke en opfordring til at svømme i havet, hvor du kan støde på en lang række mikrober, motorolie, og alt muligt andet snavs. Du bør ikke bade i hverken havet eller svømmehallen mens din piercing heler.


Green Leaf™ Isotonic Rinse er en isotonisk saltvands opløsning i farmaceutisk kvalitet og indeholder kun Demineraliseret Vand og 0,9% salt (natriunklorid), i helt ren medicinsk kvalitet og er fremstillet specielt til rens af nye og inficerede piercinger.


Green Leaf™ Isotonisk saltvand leveres i en praktisk sprayflaske og kan derfor holde rigtig længe da du ikke behøver at åbne flasken for at benytte indholdet.


Green Leaf™ isotonisk saltvand er også fremragende til at rense dine piercingsmykker for eventuelle piercingsekreter på staven eller andre steder på dit piercingsmykke.


Rens din piercing i saltvand i fem til ti minutter mindst én eller to gange dagligt, optimalt før brusebad (som vil skylle saltkrystaller og piercingsekreter væk ).

Kunder, der købte denne vare, købte også

3 andre varer i samme kategori