Nyhedsbrev

Modesmykker

Nyheder

Mest solgte

Information

RSS feed

Intet RSS feed tilføjet

Modesmykker

Her finder du vores udvalg af vores forskellige modesmykker. Kig forbi ofte, der kommer nye flotte smykker på hver uge.

Modesmykker Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Brocher
  Brocher er hotte igen og har gennem de sidste par år fået en utrolig opblomstring. Hos Mermaid smykker kan du altid finde en broche til rimelige penge. Fælles for vores brocher er, at brochen ofte er et motiv af et dyr, blomster eller lignende. Vi har egen import af alle brocherne, Dette gør dem unikke her i Danmark, da vi ikke videresælger smykkerne til andre butikker. Det er din garanti for, at du kan købe en unik broche her i vores webshop. Brocherne er alle kraftige og af god kvalitet og sættes fast på tøjet ved hjælp af en sikkerhedsnål der er monteret på brochens bagside.
 • Halskæder
  Vores store udvalg af halskæder omfatter alle tænkelige stilarter - så hvad enten du søger et lækkert kors eller en sød delfin i din halskæde, så er du kommet til det rette sted...
 • Løse kæder
  Her finder du vores udvalg af halskæder, som du kan benytte til de forskellige vedhæng. Mange af disse halskæder er så flot udført at de sagtens kan bruges som "stand alone" halskæder
 • Organiske halskæder

  Som de eneste i Danmark fører vi et stort udvalg af organiske halskæder. Disse halskæder er håndlavet af stammefolk forskellige steder i verden og hver eneste af disse halskæder er unikke. Forvent ikke flotte polerede smykker her, snore er rå og trevlede og vedhæng ofte kun let polerede. Materialerne er f.eks: Bøffelhorn, antilopehorn samt knogler og tænder.

 • Halskædevedhæng
  Her kan du se hele vores udvalg af flotte vedhæng (pendanter) til halskæder. Her finder du alt fra patron-vedhæng til flotte gothiske kors og flotte pendanter i ægte sølv og stål.
 • Tåringe

  Siden oldtiden har gifte kvinder i Indien og Asien brugt tåringe for at vise de var gift og i starten 60'erne kom fænomenet til den vestlige verden og og pigerne gik med blomster i håret og ringe på deres tæer. Idag er tåringe en moderne måde at udsmykke sine tæer på og anvendes både af mænd og kvinder. Her er vort udvalg af tåringe der alle er udført i 925 sterling sølv, guld eller 316L kirurgisk stål. Alle tåringene er designet så de ikke slutter helt rundt og tåringene kan derfor nemt tilpasses både en tå og en finger

 • Armbånd i gummi
  Gummiarmbånd er hotte. De giver dig mulighed for en helt personlig stil og viser ofte at du støtter en sag eller holdning.. Du finder alle de hotte gummi armbånd lige her..
 • Øreringe
  Masser flotte ørestickers, huggies og andre øreringe, i rent sterling sølv, kirurgisk stål og titanium til superpriser..
 • Armbånd til kvinder
  Armbånd til kvinder er langt fra et nyt fænomen, men moden skifter konstant inden for smykker. Her på Piercingpusher er vi altid med på de nyeste trends og designs indenfor armbånd til kvinder. Der er flere ting du skal tænke over når du skal vælge dit nye armbånd, du skal først vælge hvilket materiale du kunne tænke dig til dit nye armbånd, det kan feks. være gummi, læder stål eller måske sølv - dernæst skal du vælge hvilket design af dit armbånd så det passer netop dig. Designet på dit armbånd skulle jo gerne passe sammen med din øvrige stil herunder din tøjstil, make-up stil, hårfarve osv..
 • Armbånd i læder
  Her finder du vores udvalg af flotte læderarmbånd, her er både læderarmbånd til mænd og læderarmbånd til kvinder og i alle stilarter, så du har mulighed for at finde et armbånd der passer til lige netop din personlighed.
 • Armbånd til mænd
  Armbånd til mænd har altid været en af de mest populære former for smykker til mænd! Armbånd til mænd findes i mange forskellige variationer, og nogle af de mest populære er selvfølgelig læderarmbånd eller herre armbånd i stål og tungsten (wolfram). Hele vores store udvalg af armbånd til mænd er vist nedenfor. Husk at vi selvfølgelg altid har fuld tilfredshedsgaranti på armbånd til mænd, og lynhurtig dag til dag levering på alle vores armbånd!
 • Ankelkæder.
  Online salg af ankelkæder i sterling sølv og andre nikkelfri legeringer. Ankelkæder med og uden vedhæng i mange forskelige flotte designs. Ankelkæder til enhver lejlighed – superflotte til sommerens bare ben.