Nyhedsbrev

Labret-Læbepiercing

Nyheder

Mest solgte

Information

RSS feed

Intet RSS feed tilføjet

Labret-Læbepiercing

Her kan du finde læbepiercinger af alle forskellige typer. Så om du er til små søde med krystaller i forskellige farver, eller om du er til de lidt hårdere med funky eller goth udtryk - Så finder du det hele her. Vores labrets kan du få med eller uden slavering og i alle slags materialer. Så leder du efter en læbepiercing i titanium, bioflex, kirurigsk stål, guld eller sølv så finder du det let i menuen læbepiercing-smykker, eller rettere labrets kaldes ofte for en madonna-piercing eller Monroe-piercing og er opkaldt efter de kendte hollywood stjerner der har eller havde dem. Labretsmykker bliver også brugt til Helix, Daith eller Tragus til Ørepiercingen eller sågar som Øreringe.

Labret-Læbepiercing 45 varer

Underkategorier

  • Læberinge

    Her finder du et stort udvalg af piercingringe til læben i sølv og kirurgisk stål. Læbe ringe piercinger er oftest captive bead piercinger, vær omhyggelig med at få den rette størrelse.

  • Titanium læbepiercinger

    Superflotte titaniumpiercinger til læben i ren grade 23 titanium. Titanium er det allerbedste materiale til fremstilling af piercingsmykker, pga. materialets renhed.

  • Labrets/monroe

    En labret stav er et piercingsmykke som mest benyttes til læbepiercinger, men som også kan bruges til mange andre piercinger som f.ek. helixpiercinger og traguspiercinger. Udseendet er en lille stav med en kugle eller kegle på toppen og en flad disk i bunden. En labret anvendes normalt til mange forskellige piercinger f.eks. Anglebite • Madonna piercing • Snakebite • Tragus piercing Et labret piercingsmykke kan fremstilles i mange forskellige materialer. Du kan læse lidt mere om de forskellige piercing materialer her. Du skal mest være opmærksom på, at smykket skal være i et materiale der opfylder dine behov. F.eks. vil det altid være en god ide med en labret i bioflex/bioplast hvis smykket rammer dine tænder. Er dette ikke er et problem, kan du vælge mellem alle materialer, uden at bekymre dig for dine tænder. Piercinger til læben, labrets kaldes også for en madonna piercing eller blot en monroe.

pr. side
Viser 1 - 21 af 45
Viser 1 - 21 af 45