Nyhedsbrev

Næsepiercing

Nyheder

Mest solgte

Information

RSS feed

Intet RSS feed tilføjet

Næsepiercing

Piercinger til næsen, f.eks. ringe, næseskruer og næsebones. Ægte Næsepiercinger i kirurgisk stål, 14 eller 8 Karat Guld, Titanium , Sølv eller bioplast. Her finder du alle størrelser Næsepiercingsmykker til DK´sbedste priser.

Næsepiercing 33 varer

Underkategorier

 • Næseringe

  Piercinger til næsen, næseringe, barbels og hestesko.. Her finder du en verden af muligheder for din egen unikke septumpiercing

 • Titanium næsepiercinger

  Superflotte titaniumpiercinger til næsen i ren grade 23 titanium. Titanium er det bedste materiale til fremstilling af piercingsmykker, pga. materialets renhed.

 • Septum piercing

  Septum piercing En septum piercing er en af de ældste, og mest kendte næsepiercinger der findes. Den menes at være opfundet af urbefolkninger, der anvendte den som et værn mod onde ånder og den blev også flittigt brugt af pirater i Karibien.. Der findes mange forskellige slags piercingsmykker som kan anvendes til en septum piercing, blandt de mest populære kan nævnes: Captive bead piercing (CBR-ring - Closure ball ring) - Hestesko piercing - Segment piercingring Alle tre er meget populære, men hesteskoen er klart den fortrukne, og den de fleste regner for en septum piercing. Det er vigtigt at forstå, at en septumpiercing næsten altid udføres med en trådtykkelse på 1,2 mm, og kan derefter stretches over nogle måneder hvis man ønsker at benytte et større smykke.

 • Næsestuds

  Næsepiercinger studs og bones til næsen

 • næseskruer

  Her finder du et god og billigt udvalg af piercinger til næsen. Næseskruer i forskellige materialer og udformninger, lige fra simple næsekroge i sterling sølv, til mere avancerede næsepiercing-skruer i øgte guld og kirurgisk stål.

pr. side
Viser 1 - 21 af 33
Viser 1 - 21 af 33