Nyhedsbrev

Navlepiercinger

Nyheder

Mest solgte

Information

RSS feed

Intet RSS feed tilføjet

Navlepiercinger

Her kan du finde navlepiercingsmykker i alle forskellige typer. Så om du er til små søde med krystaller i forskellige farver, eller om du er til de simple Navlesmykker uden vedhæng  eller Navlesmykker med vedhæng  - Så finder du det hele her. Vores navlesmykker er ægte og findes i alle slags materialer. Så leder du efter en navlepiercing i titan...

Her kan du finde navlepiercingsmykker i alle forskellige typer. Så om du er til små søde med krystaller i forskellige farver, eller om du er til de simple Navlesmykker uden vedhæng  eller Navlesmykker med vedhæng  - Så finder du det hele her. Vores navlesmykker er ægte og findes i alle slags materialer. Så leder du efter en navlepiercing i titanium, bioflex, kirurigsk stål, guld eller sølv så finder du det let i menuen. Har du piercing i navlen er du kommet til det rette sted. søger du korte eller lange stavlængder, så har vi også det i vores udvalg, sidst med ikke mindst så har vi også navlepiercinger til Gravide.

I vores store udvalg af navlepiercing-smykker med vedhæng finder du alt fra Store funklende Zirconia sten, Frække logoer, farverige bioflex navlesmykker, playboysmykker og små sommerfugle, hjerter og så videre.

Vi byder dig velkommen i en verden af Navlesmykker, hvor du vil finde det perfekte piercingsmykke til dig.

Mere

Navlepiercinger 2 varer

Underkategorier

 • Navlepiercing m/vedhæng

  Flotte navlepiercing smykker med vedhæng, lige fra de frække til de smukke med masser af flot slebne juveler. Du finder alle de lækre navlepiercinger med vedhæng lige her.

 • Navlepiercing uden...

  Standard navlepiercing-smykker med top og bundkugler uden vedhæng.. materialer i kirurgisk stål, guld, sølv og titanium

 • Titanium navlepiercinger

  Navlepiercinger udført i ren grade 23 titanium. Titanium er det bedste materiale til piercingsmykker og er selvfølgelig også en del mere kostbart. Titanium kan benyttes i ikke færdighelede navlepiercinger uden risiko.

 • Navlepiercing m/logo

  Navlepiercinger med forskellige tekster og logo... Flotte, flabede og forrygende navlepiercinger for enhver smag

 • Navlepiercing tvistere

  Hotte Black-line navlepiercinger i grade 23 Titanium og lækre navlepiercing twistere med Cz.

 • Navlepiercing bioflex

  Lækre fleksible og komfortable navlepiercinger, der kan følge kroppens bevægelser.. Også en rigtig god navlepiercing ved graviditet, faktisk kan Bioflex navlesmykker afkortes i længden!

  Klip eller skær den over, drej en stålkugle på, den danner nyt gevind, derefter skrues kuglen af bioplast på igen, Wupti og du har din personlige tilpassede længde.

 • Vedhæng til...

  Her i vores Piercingshop kan du finde piercingsmykker til navlen der er beregnet til at sætte udskiftelige vedhæng i. Her finder du alle de forskellige vedhæng til navlepiercinger i mange flotte designs og og farver. Her får du mulighed for at skabe din helt personlige navlepiercing, eller blot at udskifte vedhænget efter humør eller tøjfarve. Valget er dit.

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2