Nyhedsbrev

Piercingsmykker

Nyheder

Mest solgte

Information

RSS feed

Intet RSS feed tilføjet

Piercingsmykker

I denne kategori finder du alt indenfor Piercingsmykker, et kæmpe udvalg af Navlepiercinger, Ørepiercinger, Øreringe, Helix, Tragus, Daith, Næsepiercinger, Septum, Studs, næseskruer, Labret Monroe, læbepiercinger, intimpiercinger, Tungepiercinger, Øjenbrynspiercinge, alt dette fås i Titanium, kirurgisk stål og bioflex.

Piercingsmykker Der er 1 produkt.

Underkategorier

 • Navlepiercinger

  Her kan du finde navlepiercingsmykker i alle forskellige typer. Så om du er til små søde med krystaller i forskellige farver, eller om du er til de simple Navlesmykker uden vedhæng  eller Navlesmykker med vedhæng  - Så finder du det hele her. Vores navlesmykker er ægte og findes i alle slags materialer. Så leder du efter en navlepiercing i titanium, bioflex, kirurigsk stål, guld eller sølv så finder du det let i menuen. Har du piercing i navlen er du kommet til det rette sted. søger du korte eller lange stavlængder, så har vi også det i vores udvalg, sidst med ikke mindst så har vi også navlepiercinger til Gravide.

  I vores store udvalg af navlepiercing-smykker med vedhæng finder du alt fra Store funklende Zirconia sten, Frække logoer, farverige bioflex navlesmykker, playboysmykker og små sommerfugle, hjerter og så videre.

  Vi byder dig velkommen i en verden af Navlesmykker, hvor du vil finde det perfekte piercingsmykke til dig.

 • Næsepiercing

  Piercinger til næsen, f.eks. ringe, næseskruer og næsebones. Ægte Næsepiercinger i kirurgisk stål, 14 eller 8 Karat Guld, Titanium , Sølv eller bioplast. Her finder du alle størrelser Næsepiercingsmykker til DK´sbedste priser.

 • Ørepiercinger

  Øre-piercinger - øreringe, øreplugs og flesh-tunnels uanset om du har en Anti-Tragus, Anti-Helix, Conch, Daith, Helixpiercing, Industrial-piercinger, tragus, Lodret øreflip, Lodret industrial piercinger eller Rook-piercing så finder du alle dine piercingsmykker her. Her finder du piercingsmykker til dine ører i alle former for metal • Acryl • Bio-plast • Guld • Kirurgisk stål • PFTE • Sølv • Titanium Når det gælder ørepiercing skal du være ekstra omhyggelig og vælge et piercingsmykke som passer rigtig godt til netop dig, da de næsten altid er meget synlige Piercinger i øret har det med at blive beskidte da de bliver rørt meget ved. Så vær ekstra omhyggelig med rengøringen af dine ørepiercinger

 • Tungepiercinger

  Tungepiercinger bliver stadig mere og mere populære, og det er ikke uden grund, en tungepiercing er, helt klart den piercing man bliver gladest for at have fået. Tungepiercinger og hvilke smykker du kan anvende En tungepiercing udføres altid med lige stav, som også kaldes en straight barbell. Tungepiercinger udføres altid med en længere stav i starten, for at imødekomme en hævelse af tungen. Efter ca. 3 uger udskifter man til en stavlængden til 16 mm, nogle kan dog have en endnu kortere stav på 12-14 mm. Hvordan laves en tungepiercing En tungepiercing laves som tidligere nævnt med en lige stav med kugler, og skal selvfølgelig pierces med en nål. Det er meget vigtigt du benytter en professionel piercer når du skal have en piercing i tungen, for lige netop denne piercing er ikke så ligetil som man skulle tro. Først og fremmest skal man vide hvad der er den korrekte placering. Hvis den sidder for langt fremme kan smykket skade tænderne, og hvis den sidder for langt tilbage kan du få problemer med ganen. Derudover skal man være opmærksom på, at der løber nogle store blodårer på undersiden af tungen som for enhver pris skal undgås. Alt dette tager en ordentlig piercer selvfølgelig højde for inden du bliver piercet. Hvilket smykke skal man vælge til sin tungepiercing Standard målene på en tungepiercing stav er 1,6 mm tyk og 16 mm lang. Dog er der nogle som kan havde stave helt ned til 10 mm. Hvis du ønsker en kortere stav kan de købes i løsdele her på shoppen. Køber du en tungepiercing i bioplast kan du selv afkorte den med en hobbykniv.

 • Labret-Læbepiercing

  Her kan du finde læbepiercinger af alle forskellige typer. Så om du er til små søde med krystaller i forskellige farver, eller om du er til de lidt hårdere med funky eller goth udtryk - Så finder du det hele her. Vores labrets kan du få med eller uden slavering og i alle slags materialer. Så leder du efter en læbepiercing i titanium, bioflex, kirurigsk stål, guld eller sølv så finder du det let i menuen læbepiercing-smykker, eller rettere labrets kaldes ofte for en madonna-piercing eller Monroe-piercing og er opkaldt efter de kendte hollywood stjerner der har eller havde dem. Labretsmykker bliver også brugt til Helix, Daith eller Tragus til Ørepiercingen eller sågar som Øreringe.

 • Øjenbrynspiercing

  Øjenbrynspiercinger kan virke både søde, provokerende og neutrale. det afhænger alene af hvilket piercingsmykke du vælger. Hos piercingpusher er det nemt at finde de piercing-smykker, som passer bedst til den stil du ønsker. Alle vores Øjenbryns-piercinger leveres i mange forskellige materialer, bla. titanium, kirurgisk stål, bio-plast, PTFE, guld m.v.. I øjenbrynet kan der bruges mange forskellige typer piercingsmykker. For eksempel har vi: buede stave, kugleringe, almindelige stave, lukkede ringe, hestesko, osv. Hos os finder du et kæmpe udvalg af smykker der kan bruges i øjenbrynet.

 • CBR Ringe Hestesko,...

  Her finder du hele vores kæmpe udvalg af piercingringe. Closure ball, hestesko piercinger, segmentringe og twister-piercinger. Fælles for dem alle er at de kan bruges til næsten alle former for piercing, f.eks. septumpiercing, intimpiercing, ørepiercing og brystpiercing m.v.

 • Fake piercing

  Her kan du finde fakepiercinger af mange forskellige typer. Her er fjeder og magnetpiercinger, fake ørepiercinger og fake tungepiercinger samt fake navlepiercinger osv Vores fake piercing-smykker fås i mange naturtro farver og flotte udførelser . Prøv bare en fakepiercing, de ser bedre ud end man skulle tro....- Og så kan man fortryde sin piercing.!

 • Intimpiercinger

  Forskellige piercing ringe til de mere intime dele i Titanium, kirurgisk stål , bioplast.

 • Surface piercing

  Her finder du forskellige former for surfacepiercing. der er både almindelige surfacepiercing barbells og de mere avancerede dermal anchors i implant grade titanium. Surface piercing som dermal anchors, kaldes også skindivers, selv om der er forskel. Den nyeste populære betegnelse for dermalpiercing er: "one-point-piercinger"

 • Zirkon-Guld

  Zirkon-guld ligner både ægte massiv guld i 14 eller 18 karat, og det ligner også rigtig meget almindelig guldbelagt kirurgisk stål. Ægte guld, uanset om det er fremstillet i 14 eller 18 karat, kan indeholde spor af nikkel. Man skal faktisk helt op på 18 karat guld før det anbefales at bruges ægte guld i en frisklavet piercing. Zirkon-Guld, har i modsætning til ægte guld, en lav pris, ingen nikkel og materialet er utroligt stærkt og dermed særdeles velegnet til piercingsmykker. Selve smykkerne er altid fremstillet i rent G23 titanium.

 • Rodekassen piercinger

  HELT NYE SMYKKER TIL UNDER HALV PRIS !!

  Vi sælger mange tusinde piercingsmykker hver uge og derfor kan det ikke undgås at vi får en masse smykker til overs.

  Det kan f.eks. være vareprøver, udgåede piercinger, eller bare at vi har fået købt lidt for stort ind.

  I stedet for at disse mange lækre smykker bare ender i en stor kasse, syntes vi at vores kunder skal tilbydes disse flotte og billige piercingsmykker.

  Udvalget spænder over alle kategorier, lige fra navlepiercinger til øjenbrynspiercinger og stretchpiercinger til hotte tungepiercinger.

  Husk, at når disse varer er udsolgt kommer der ikke flere og vi stopper salget.

 • Bryst piercinger

  Det kan være svært at finde lige det rigtige smykke til sin brystpiercing. Længden varierer meget på grund af forskellige størrelser brystvorter, og så har man brug for at kunne vælge mellem mange forskellige længder og dia. til sin nipplepiercing. Derfor finder du her et stort udvalg af stavpiercinger, hestesko-piercinger og nippleshields (brystskjold) i mange forskellige piercing-længder. Du finder her brystpiercinger i flg. materialer: 14K guldbelagt Kirurgisk stål titanium blackline piercinger og bioflex (Bioplast piercing)

 • Bonus Pakker -...

  Her finder du vores piercing bonus pakker. Princippet er simpelt, du køber en pakke med en Tungepiercing, navlepiercing, hesteskopiercing, øjenbrynspiercing, tvister,  eller en anden type piercing og 5-10udskiftelige kugler så kan du have et nyt piercingsmykke hver dag hele ugen.. Du finder også pakker med forskellige piercinger vi har blandet til dig, du sparer penge og har flere sæt i et smykke ;-)

 • Playboy piercing smykker

  Vi har længe haft dem i butikken, men nu får du også mulighed for at købe ægte Playboy™ her i vores onlineshop hos Piercingpusher. Playboy™ piercingsmykker har en usædvanlig høj kvalitet og leveres selvfølgelig altid i gaveæske med ægthedsbevis påtrykt. Herunder kan du se hele vores udvalg af ægte Playboy™ piercinger med den kendte Playbunny™ kanin med det frække image. Piercingpusher er certificeret forhandler af Playboy™ Piercingsmykker og Playboy™ modesmykker.

  Navlepiercinger fra Playboy™ er ikke kun smukke, men også meget forskellige. Du finder herunder både Playboy™ navlepiercing smykker med vedhæng og uden vedhæng, men fælles for dem alle er det unikke og hotte Playboy™ design med enten den kendte Bunny eller sandalen. Vores Playboy™ navlepiercinger leveres selvfølgelig altid i den originale gaveæske fra Playboy™ og har ægthedsbevis på bagsiden, så du altid kan være sikker på at det er et ægte Playboy™smykke, i høj kvalitet du har i hånden. Alle de originale Playboy™ navlesmykker du finder her under, findes kun i et begrænset oplag og der bliver ikke fremstillet flere. Så du kan være helt sikker på at det ikke er alle og enhver der render rundt med et originalt Playboy™ navlesmykke.

 • Diverse piercing og...

  Forskelligt tilbehør til piercinger og piercingsmykker bl.a. donuts til tungepiercinger, ticklers, små og store kugler, løse korte og lange stave og mange andre ting til din piercing

Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • kr. 100,00 På lager

  Giv et gavekort til Piercingsmykker. Vi har gavekort i alle prisklasser. Giv den mest personlige gave af alle.  Du kan vælge det ønskede beløb i boksen lige neden under. Det fungerer således at du modtager en kode, som du kan isætte dit eget Personlige kort. Koden indløses ved at indtaste koden i Rabat kuponkode-feltet ved check-ud. Så vælger vedkommende...

  kr. 100,00
  På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat