Nyhedsbrev

Playboy piercing smykker

Nyheder

Mest solgte

Information

RSS feed

Intet RSS feed tilføjet

Playboy piercing smykker

Vi har længe haft dem i butikken, men nu får du også mulighed for at købe ægte Playboy™ her i vores onlineshop hos Piercingpusher. Playboy™ piercingsmykker har en usædvanlig høj kvalitet og leveres selvfølgelig altid i gaveæske med ægthedsbevis påtrykt. Herunder kan du se hele vores udvalg af ægte Playboy™ piercinger med den kendte Playbunny™ ka...

Vi har længe haft dem i butikken, men nu får du også mulighed for at købe ægte Playboy™ her i vores onlineshop hos Piercingpusher. Playboy™ piercingsmykker har en usædvanlig høj kvalitet og leveres selvfølgelig altid i gaveæske med ægthedsbevis påtrykt. Herunder kan du se hele vores udvalg af ægte Playboy™ piercinger med den kendte Playbunny™ kanin med det frække image. Piercingpusher er certificeret forhandler af Playboy™ Piercingsmykker og Playboy™ modesmykker.

Navlepiercinger fra Playboy™ er ikke kun smukke, men også meget forskellige. Du finder herunder både Playboy™ navlepiercing smykker med vedhæng og uden vedhæng, men fælles for dem alle er det unikke og hotte Playboy™ design med enten den kendte Bunny eller sandalen. Vores Playboy™ navlepiercinger leveres selvfølgelig altid i den originale gaveæske fra Playboy™ og har ægthedsbevis på bagsiden, så du altid kan være sikker på at det er et ægte Playboy™smykke, i høj kvalitet du har i hånden. Alle de originale Playboy™ navlesmykker du finder her under, findes kun i et begrænset oplag og der bliver ikke fremstillet flere. Så du kan være helt sikker på at det ikke er alle og enhver der render rundt med et originalt Playboy™ navlesmykke.

Mere

Playboy piercing smykker 14 varer

Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14