Kategorier

Nyhedsbrev

Betingelser for brug.

Købsvilkår

piercingpusher.dk er 100% gode priser til 100% tilfredse kunder!

Se vores købsvilkår herunder og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Vores kvalitet

Vores smykker  lever op til anerkendte europæiske standarder for materialer og kvalitet. Produkterne er testet baseret på korrekt anvendelse. Hvis du oplever fejl på kvaliteten af et af vores produkter, bedes du kontakte os, så vi kan hjælpe dig til at rette fejlen eller ombytte varen.

Priserne

Alle vores angivne priser er i danske kroner inkl. moms  Priserne er eksklusiv evt. forsendelsesomkostninger. Udover forsendelsesomkostninger er der ingen ekstra omkostninger.

Ekstra gode tilbud og rabatter

Gennem vores nyhedsbrev kan du få adgang til særlige tilbud og rabatter. Du har mulighed for at benytte dig af disse rabatter hver gang. Tilbuddet gælder én gang per husstand i hver kampagneperiode. Flere tilbud kan ikke benyttes samtidigt.

For at opnå rabatten skal du benytte dig af de rabatkoder, som er angivet i nyhedsbrevet. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven i kuponkode feltet.

Du kan tilmelde dig piercingpusher.dk’s nyhedsbrev her på hjemmesiden.

Din ret til at fortryde og bytte

Hvis du opdager at produktet er defekt, så skriv til os (oplys ordrenummer), så vi kan hjælpe dig til at rette fejlen eller ombytte varen.

Varer med fejl ombyttes uden ekstraomkostninger for dig.

Vi giver dig en reklamationsret på to år. Det vil sige, at du har ret til at klage over mangler ved varen i to år fra levering. Og du kan klage over alle fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet.

Du skal som køber godtgøre, at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Du har desuden fuld returret i 30 dage fra du modtager varen. Husk altid at oplyse fakturanummer og dit kontonummer. Når vi har modtaget returvaren, kan du forvente dine penge retur inden for to dage.

Ønsker du at returnere varer, betaler du selv forsendelsesomkostningerne for at sende varerne retur.

Ved returnering er det vigtigt, at du har dokumentation fra PostDanmark, på at du har returneret varen til os.

Du kan fortryde dit køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til afsenderadressen (se i bunden af siden).

HUSK at du, af hygiejniske årsager IKKE må afprøve varen.

Som hovedregel har erhvervsdrivende IKKE returret på købte varer.

Reklamationer

Hvis du skulle komme ud for at vi har leveret dig en forkert vare, bedes du ved returneringen oplyse fakturanummer og betegnelsen for det produkt du skulle have modtaget.

Har du selv bestilt en forkert vare, kan du selvfølge returnere den og bestille en ny vare. Du skal selv betale for returneringen af den forkerte vare.

Når du ønsker at ombytte en vare, skal du medsende et brev ved varen, hvor du beskriver hvad du ønsker, og desuden oplyse et telefonnummer, hvis vi har spørgsmål til dig.

Leveringen

Hvis du bestiller dine varer i dag inden kl. 15.00, kan du regne med at have dem hjemme hos dig selv allerede I morgen.

Bestillingen leveres ekspeditions- og gebyrfrit i hele Danmark. Du betaler kun forsendelse på kr. 18,00 per bestilling, uanset ordrens størrelse.

Snyd og bedrageri

Alle falske bestillinger og bedrageriforsøg politianmeldes, for at sikre både os og vores kunder bedst muligt.

Rettigheder på Piercingpusher.dk

Tekst, information og materiale på denne hjemmeside, herunder billeder og lyd, må ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form. At modificere indholdet på hjemmesiden er ulovligt. Lovovertrædelser vil blive efterfulgt og politianmeldt. Det er ikke tilladt at anvende piercingpusher.dk’s varemærke eller logo, hverken i papirform, digitalt eller andet medie.

Kontakt os

Kundeservice kontaktes på mail@piercingpusher.dk

Kundeservice er online mandag til fredag I tidsrummet 10.00 – 15.00

Returvarer sendes til:

Piercingpusher - Langgade 64 - 4840 Nr. Alslev.

 

Informationerne her på hjemmesiden kan indeholde tekniske eller typografiske fejl. Informationerne kan desuden ændres uden varsel.